feb-logo

Febspeed Plus

Kloorivaba, kiirendav ja külmakindlsut tõstev pulbriline lisand

Toote kirjeldus febspeed_1
FEBSPEED PLUS põhjustab betoonis ja mördis kiirema tugevuse kasvu ja lubab töödel jätkuda ka madalamatel temperatuuridel.
FEBSPEED PLUS on loodud kasutamiseks enamikes betooni- ja mördiklassides, milles kaltsiumkloriidi või sellel baseeruvate materjalide kasutamine ei ole soovitav või on keelatud. Ühildub: ASTM C494: Type C

Kasutusalad
Külmakindluse tõstjana: Betoonis ja mördis, kui temperatuur langeb või on tõenäoliselt langemas alla külmumispunkti.
Põranda tugevdajana: Betoonpõrandatele, kui soovitakse valatud põrand avada liiklusele võimalikult kiiresti.
Kloriidivaba kiirendina: Armeeritud betoonis, et tagada kõrge varane tugevus.

Omadused ja eelised

  • Kloriidivaba
  • Tagab kõrge tugevuse varases staadiumis
  • Tõstab külmakindlust tardumise ajal
  • Tõstab tihedust, surve- ja tõmbetugevust ning parandab veepidavust
  • Parandab töödeldavust

Tehnilised andmed/tüüpomadused
Vt toote märklehte

Paigaldamine
FEBSPEED PLUS tuleb põhjalikult segada tsemendi hulka kas enne või pärast segistisse panemist (igal juhul enne vee lisamist).

Normaalsed temperatuurid
2 kg FEBSPEED PLUS –i segatuna 100 kg tsemendi hulka kiirendab segu tardumist ja kivinemist.

Madalad temperatuurid
2 kg FEBSPEED PLUS –i segatuna 100 kg tsemendiga aitab tagada normaalsed tardumise ja kivinemise ajad ka temperatuuridel allpool külmumispunkti. Mört ja betoon tuleb valmistada komponentidest, mis ei ole külmunud ega sisalda jääd, segu lõpptemperatuur enne paigaldust ei tohi olla alla 50 C.
Tähtis on, et betoon ja mört oleksid üle külmumistemperatuuri, nii kaua kui võimalik, peale paigaldamist. Katta ja kaitsta tuleb nii kaua kui temperatuur tõuseb üle külmumispunkti või mört ja betoon on saavutanud minimaalse vajaliku tugevuse.

Alati hoolitsege selle eest, et kui õhutemperatuur on külmumispiiril või alla selle, saaksid betoon ja mört paigaldatud võimalikult kiiresti peale segamist.

Rohkem infot toote märklehel Febspeed_plus.pdf

Share